Het belang van ergonomische producten

HET BELANG VAN ERGONOMISCHE PRODUCTEN

Een ergonomische werkomgeving heeft vele voordelen voor u en voor uw werknemers. Een efficiënte en comfortabele werkomgeving is namelijk essentieel voor uw gezondheid en productiviteit.

ERGONOMIE VOORKOMT LICHAMELIJKE KLACHTEN

Ergonomische producten zorgen ervoor dat u een betere houding aanneemt, waarbij de spieren en zenuwen in een goede stand blijven. Het gebruik van een verstelbaar bureau en een ergonomische bureaustoel doet al vele wonderen. U kunt namelijk zowel het bureau als de bureaustoel perfect instellen naar uw lengte en comfort. Zo zit u altijd rechtop en in een actieve houding en gaat u minder snel verkeerd of onderuit gezakt zitten. Op deze manier voorkomt u vele lichamelijke klachten zoals rug-, nek- en schouderklachten. Tevens verkleint u de kans op RSI (Repetitive Strain Injury) omdat u niet meer langdurig in een verkeerde houding zit.

ERGONOMIE VOORKOMT ZIEKTEVERZUIM

Een ergonomische werkomgeving draagt bij aan de gezondheid van u en uw werknemers. Mocht u een bedrijf hebben met een aantal werknemers, dan draagt het gebruik van ergonomische producten bij aan lagere ziektekosten voor uw bedrijf en helpt u het ziekteverzuim omlaag te halen. Uw werknemers zullen minder bezoeken brengen aan de huisarts en fysiotherapeut, doordat zij geen last hebben van typische rug-, nek- en schouderklachten. Ook zorgt een ergonomische werkomgeving voor een actieve werkhouding en is er minder kans op vermoeidheid.

Het belang van een ergonomische houding geïllustreerd - ErgoTrader
Een goede stoel verhoogt de productiviteit - ErgoTrader

ERGONOMIE VERHOOGT PRODUCTIVITEIT

Een goede en gezonde werkomgeving is essentieel voor de productiviteit van u en uw werknemers. Het gebruik van ergonomische producten bevordert een actieve houding. Zo wordt uw werknemer met een Zit Sta Bureau gestimuleerd om af te wisselen tussen zittend en staand werken. Ook zijn er diverse stoelen die dynamisch zitten stimuleren en waarbij de rug en buikspieren worden getraind. Het continu in beweging blijven stimuleert de doorbloeding in het lichaam, waardoor vermoeidheid wordt verlaagd en de productiviteit wordt verhoogd. Tevens zorgt een actieve houding voor een betere instelling, waardoor de kwaliteit van het werk omhoog zal gaan. Opdrachten zullen hierdoor sneller en beter worden uitgevoerd.

ERGONOMIE DRAAGT BIJ AAN EEN CLEAN DESK POLICY

In een ergonomische werkomgeving wordt efficiënt werken gestimuleerd. De ergonomische producten laten u niet alleen comfortabel werken, ze zijn ook op zo’n manier ontworpen dat zij zo min mogelijk ruimte in beslag nemen. De ergonomische producten hebben een minimalistisch design en elk onderdeel heeft een functie. Hierdoor dragen ergonomische producten bij aan een clean desk policy, wat weer bijdraagt aan een hogere arbeidsproductiviteit van u en uw werknemers.

ONZE PRODUCTEN


Uitgelicht

Meest verkocht

Nieuwste

Best gewaardeerd