Betaling

BETALING

Bij Ergotrader kun je gebruikmaken van onderstaande betaalmethoden.

IDEAL

Met iDEAL kun je direct betalen via de internetbankieromgeving van jouw eigen bank. iDEAL werkt met de specifieke beveiligingsmethodes van jouw bank. Meer informatie kun je vinden op de website van je eigen bank.

PAYPAL

Met paypal kunt je via je bank of via je creditcard een betaling doen.
Het voordeel is dat je niet elke keer je gegevens opnieuw hoeft in te voeren? Met PayPal kun je op eenvoudige wijze je kaartgegevens aan je account koppelen. Zo kun je nog sneller bestellen. Meer informatie kunt je vinden op de website van Paypal.

CREDITCARD

Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als je bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt je creditcard belast per levering. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

OP REKENING

Bedrijven en instellingen kunnen na onze (positieve) beoordeling op rekening kopen.
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen aan info@ergotrader.nl of te bellen naar 072-8009 970.

Onze gegevens
FLT ict services
Vrederiksakker 39
1704 MB Heerhugowaard
The Netherlands

KvK nummer: 58578196

Bankgegevens:
IBAN: NL89INGB0006100106

ONZE PRODUCTEN


Uitgelicht

Meest verkocht

Nieuwste

Best gewaardeerd