Verzending

VERZENDING

LEVERTIJD

In principe zijn alle producten uit voorraad leverbaar. Indien de bestelling geplaatst wordt voor 16.00 uur, dan worden de artikelen binnen 2 werkdagen bij je afgeleverd.

Spoed
Indien je met spoed een artikel nodig hebt, dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen via 072-8009 970, wij bespreken de mogelijkheden die er zijn om z.s.m. het artikel op locatie te bezorgen.

AFLEVERADRES WIJZIGEN

Je kunt tijdens de bestelling een afwijkend afleveradres opgeven. Mocht je naderhand een ander afleveradres willen doorgeven, dan kan dit alleen als de artikelen nog niet door ons zijn verzonden. Je kunt hierover telefonisch contact met ons opnemen via 072-8009 970.

VERZENDKOSTEN

Ergotrader brengt nooit verzendkosten in rekening!

Schade bij aangeboden pakket PostNL
Indien PostNL een pakket aanbiedt teken je voor het onbeschadigd in ontvangst nemen van de zending. Let dus op als er deuken in de verpakking zitten. Meestal heeft dit geen enkele consequentie voor het product zelf. Het is echter wel verstandig om dit aan te tekenen op de afleverlijst van PostNL. Mocht je na het openen van het pakket constateren dat het product beschadigd is dan dien je direct na ontvangst (uiterlijk 16.00 uur de volgende dag) van het pakket telefonisch contact met ons op te nemen. Meldingen achteraf kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Schade bij aangeboden zendingen door externe vervoersdienst
Wij verzoeken je de entree/doorgang vrij te maken van obstakels, om zo beschadigingen aan de nieuwe artikel(en) of jouw eigendommen te voorkomen. Mocht er, ondanks de uiterste zorgvuldigheid die de bezorgmedewerker betracht, tijdens de aflevering toch schade aan jouw eigendommen worden veroorzaakt, dan dient de bezorger hiervan een aantekening te maken op de factuur/pakbon en direct een schaderapport op te stellen. Dit rapport wordt door jou en de bezorgmedewerker ondertekend. Wij verzoeken dit tevens schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Controleer het artikel bij aflevering daarom direct op eventuele schade. Schadeclaims en/of omruiling achteraf kunnen niet in behandeling worden genomen.

ONZE PRODUCTEN


Uitgelicht

Meest verkocht

Nieuwste

Best gewaardeerd